בלוטת יותרת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/08/2014 | 09:04 | מאת: ענת

שלום אני סובלת מהיפרפארתיאודיזם כבר משנת 2011. הסימפטומים בשנה האחרונה החמירו ובעיקר עניין הדיכאון. אני אמורה לעבור ניתוח בקרוב אך עדיין לא נקבע תאריך. השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקחת כדורים נגד דיכאון כבר מעכשיו או שכדאי לחכות לניתוח ולבדוק אם המצב שלי משתפר לאחר מכן. אני לא רוצה לקחת כדורים כאלו סתם

ענת שלום איני מכירה אותך ואיני יודעת מה מידת הדיכאון, האם קשור להיפרפרהתירואידיזם ומתי הניתוח ולכן לא אוכל לסייע לך. יש לזכור שלעיתים קרובות עניין הדיכאון לא משתפר במלואו לאחר הניתוח.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת