היפר פארתואיד

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/06/2011 | 10:51 | מאת: יוסי

שלום אני בן 35 סובל מזה 7 שנים עודף סידן של היפר פארתואיד עשיתי 2 ניתוחים בעבר שכשלו 1 האם ישנם הפרעות ניורלגית עקב אי טיפול בבעיה ומהן בעיות אם ישנם 2 האם יש עוד בדיקות שעלי לעשות

יוסי שלום אשמח לקבל מידע נוסף בעקרון עודף סידן בדם עלול לגרום להפרעות נוירולוגיות כמו הפרעות שינה, עצבנות, עייפות וחולשה, דכאון, כאבים לא ספציפיים וכיוב.. לא אוכל לענות לך על שאלתך השניה מחוסר מידע

יוסי שלום אשמח לקבל מידע נוסף בעקרון עודף סידן בדם עלול לגרום להפרעות נוירולוגיות כמו הפרעות שינה, עצבנות, עייפות וחולשה, דכאון, כאבים לא ספציפיים וכיוב.. לא אוכל לענות לך על שאלתך השניה מחוסר %

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת