בדיקות דם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/10/2011 | 20:24 | מאת: ענת

שלום, היום עשיתי בדיקות לבלוטת התריס והתוצאות הן: [0.40 - 4.20 ] TSH = 3.68 [ 3.5 - 6.5] 4.1 = T 3 [10.0 - 20] 14.8 = T4 FREE יש לציין שהכדור הוחלף לפורמולה החדשה. עד אז לא סבלתי משום תופעת לוואי. תופעות הלוואי הן: בכי בלתי מוסבר, הזעה מוגברת וגלי חום, כאבי שרירים, מחזור לא סדיר, לחצים בחזה, עייפות, שריפה בעיניים, ידוע שהבלוטה מאוזנת אך תופעות הלוואי קשות ובלתי נסבלות. מה ניתן לעשות? תודה

כפי שכתבתי כאן כבר לא אחת לגשת לקופה לברר לבי תחליפים ולזכור שאין שום וודאות שזו סיבת התופעות שציינת! בהצלחה

10/10/2011 | 21:39 | מאת: ענת

דר' ציינתי שלא סבלתי מתופעות לוואי בעבר מהכדור הקודם כך שהתופעות הללו הם בעקבות באופן חד וברור מהכדור החדש. אני כרגע מאוזנת אבל עדיין סובלת מתופעות לוואי מה לעשות?????

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת