בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/10/2011 | 19:18 | מאת: שוש

אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס.יחסית אני מאוזנת .כחודשיים התחלתי עם התרופה החדשה ותחושות בגוף משונות כמו,חולשה עיפות טעם מר בפה , בחילות ואפילו לעיתים סחרחורות.מה אני אמורה לעשות וקצת להתיחס לתופעות אלו שממש לא נעימות ובטח מאוד מטרידות. אודה לתשובתך וחג שמח.

נא ראי תשובותיי הקודמות בנדון. ממליצה לבדוק TSH לוודא שלא יצאת מאיזון

10/10/2011 | 21:01 | מאת: אורנה

אני כבת 50 סובלת מתופעות לוואי בגין נטילת הפורמולה החדשה,היום בצעתי בדיקות עדיין ללא תוצאות,האם להמשיך לקחת את הכדורים?סובלת מלחץ בחזה,כאבי שרירים,צרבות,חוסר שינה ייחסתי הכל לגיל המעבר.

11/10/2011 | 12:36 | מאת: נורית

את הכדור "אלטרוקסין LF ",במקום ההוא עם תופעות הלוואי.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת