תביעה יצוגית נגדלנותני אלטורקסין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

09/10/2011 | 14:08 | מאת: מירי

אושפזתי בגלל תופעות שנגרמו לי מתרופת אלטרוקסין לא נאמר לי מילה על התרופה גם רופאת המשפחה בקרתי היום 10.10 שמעתי את ההזהרה היום בחדשות ואני נסערת איך מזלזלים בחולים וגורמים להם נזק על זה הם ישלמו. המעונינים להתארגן לתביה יצוגית לפנות אלי תודה וחג שמח ובריא מיר

גולשים יקרים, הפורום נועד לקבלת מענה לשאלות רפואיות בנושאי אנדוקרינולוגיה וסוכרת ולא להתארגנות זו או אחרת, עם כל זה שאני באמת מבינה לליבכם ולסבלכם. כפי שכבר כתבתי, הנושא ידוע ומוכר ונדון במשרד הבריאות ואיידע אתכם במידה ואדע משהו חדש. אודה לכם על פניה בנושאים אלו בלבד חג שמח ובריא. ד"ר נירית אבירן

10/10/2011 | 02:32 | מאת: פנינית

בקשר להתארגנות איך פונים אלייך,תודה

31/10/2011 | 08:24 | מאת: הדס עופר

I would also like to know where to contact, I have side effects about 2 months

10/10/2011 | 19:44 | מאת: אורי

בעיקר כאבי ראש סחרחורות והשמנה, יצרנו קשר עם עו"ד בשם דוד אור-חן בתל אביב שיש לו נסיון כך הבנו בתביעות נגד חברות תרופות,בהצלחה

05/11/2011 | 12:53 | מאת: ציפי

שלום לכולם ברצוני להצטרף לתביעה הייצוגית למי פונים ואך. מיותר לציין שאני הגעתי לבית החולים באפיסת כוחות לא קשרתי את הנושא להלפת הרכב תרופת האילטרוקסין היום בדיעבד כעשרה ימים איני מסוגלת ללכת עד יותר עשר דקות בלי לנוח. כן עליתי במשקל . ואני כל הזמן רצה לישון. אשמח להצתרף לתביע הייצוגית ציפי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת