TSH בהריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/06/2011 | 17:04 | מאת: רונה

שלום, אני בשבוע 10. כשהייתי בשבוע 3-4 עשיתי בדיקות דם ויצא שה-TSH הוא 0.38 (כמעט בטווח התחתון- 0.35). האם התוצאה תקינה?(מאחר וזה גבולי לכיוון של עודף פעילות כשלי יש תת פעילות). כל כמה זמן כדאי לעשות מעקב ולבדוק מה הטווח?

האם יש לך רקע כלשהו של בלוטת תריס? טיפול תרופתי באלטרוקסין או אחר? תסמינים? במידה ולא, מומלץ לחזור על הבדיקה לקראת סוף שליש ראשון. אצל מרבית הנשים ה TSH יעלה. בכל מקרה הבדיקה בהחלט תקינה. במידה ויש רקע אנא פרטי

23/06/2011 | 09:22 | מאת: רונה

תודה רבה! אכן יש לי רקע..שנים ארוכות שאני לוקחת אלטרוקסין במינון של בערך 900 לשבוע..האם עדיין היית ממליצה כפי שהמלצת? (לעשות בדיקה בעוד כשבועיים (סוף שליש ראשון)? שוב תודה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת