שלום

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

28/08/2011 | 13:12 | מאת: אני

שלוםף אני מטופלת באלטרוקסין 100 5 ימים בשבוע במשך שנים והבלוטה מאוזנת. ב-31.5 עשיתי בדיקת TSH ויצא לי 2.17 שזה תקין ממוצע . היום אני נמצאת בחודש 4 להריוני וביצעתי בדיקת דם ויצא לי ערך TSH 7.58 ו-T4 12.80 איך אני אמורה לטפל והאם חס וחלילה יכול להיות נזק לעובר?

אני שלום. בהריון ישנה עליה בצריכת אלטרוקסין ולכן מה שמומלץ זה להעלות מינון אלטרוקסין בערך ב 30% על מנת להגיע לערך שבין 1-2.5 ולחזור על הבדיקה כעבור חודש. מרבית הסיכוי שלא ייגרם לעובר כל נזק אם תנקטי את הצעדים שלעיל. בהצלחה

29/08/2011 | 07:47 | מאת: אני

הייתי אצל האינדוקרינולוג אתמול והוא אמר לי להוסיף גם את שישי ושבת .ז"א עוד 2 כדורים של 100. אחד בשישי ואחד בשבת זה בסדר?לא יותר מדי?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת