האם כדור אלטרוקסין 50 מק"ג יכול לגרום לעליה במשקל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/08/2011 | 14:15 | מאת: אידית החיפאית

עברתי לפני 7 חודשים ניתוח שרוול בקיבה .משקלי היה 112קג והיום 75 קג . עשיתי בחודש זה בדיקות דם . והרופאה גילתה שיש לי תת פעילות של בלוטת התירס ונתנה לי את הכדור לקחת בבוקר פעם ביום האם הכדור יכול לגרום לעליה במשקל, יש לציין שאני מאוד עייפה וירדה לי האנרגיה לעשות כושר בבית פעם עשיתי 35 דקות במכשיר כושר והיום עושה 15 דקות . מה עליי לעשות ? תודה על תשובתך . כמו כן ישנה הרבה עד הצהריים .

שלום אידית תת פעילות של בלוטת התריס היא הגורם להשמנה ועליה במשקל. איזון הבלוטה באמצעות כדורי אלטרוקסין אמור להביא להתייצבות המשקל ולשיפור העייפות.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת