הקטנת מינון האינסולין לוומיר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/08/2011 | 13:09 | מאת: יוד אלף

שלום למומחית. בן שבעים ושמונה. סוכרתי מזה חמש עשרה שנה. מאוזן. אז ככה פתאום לפני כמה חודשים היתה לי טראומה והסוכרת עלתה לרמה של חמש מאות. הייתי אצל שני רופאים. קיבלתי לראשונה אינסולין לוומיר. הזרקתי שלושים יחידות ליממה. והורדתי כל שבוע שתי יחידות..והייתי באיזון..ואז כשהגעתי לשש יחידות ,שוב האינסולין השתולל. אחד הרופאים אמר לי לעצור בעשר. הרופא השני אמר לעצור בארבע יחידות.שמעתי בקול הזה, ומסתבר שטעיתי. שיעור הסוכרת עלה כמובן, ועלה. ואז הרופאה נתנה לי שלושים וארבע יחידות.במשך כמה וכמה שבועות. עכשיו אני מאוזן והרופאה אמרה לי לרדת לשלושים ושתיים. כך אני עושה. ושאלתי באיזה קצב אני יכול להוריד את המינון. תודה.

שלום רב במידה והסוכר מאוזן, מדוע אתה מעוניין להפחית את המינון של אינסולין לבמיר? האם אתה מזריק בלילה או בבוקר ומה רמות הסוכר במהלך היום?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת