התפתחות וגדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/06/2011 | 03:05 | מאת: בן_26

שלום, אני בן 26, אך נראה כבן 15-17. בגיל ההתגברות (12- 19) אני סבלתי מבעיות אכילה והייתי במשך כ8 שנים בתת משקל, לא אכלתי כמעט ולרוב שתיתי. בהמשך התברר שסבלתי מדיכאון קליני קשה ולא קיבלתי טיפול כראוי. כיום אני במצב הרבה יותר טוב בעזרת תרופות SSRI ונמצא במשקל תקין. גובהי כמטר 75 אבל מבחינה פיזית אני נראה רחוק מגילי וגם חלש יחסית לאחרים. האם יכולה להיות בעיה כלשהי לזה שאני לא מתפתח פיזית כמו שאר בני גילי, ואיך ניתן לבדוק זאת? יש לציין שדבר זה מפריע לי ופוגע לי בערך העצמי שלי מול אחרים. תודה:)

שלום רב אני ממליצה לבדוק את ערכי הטסטוסטרון ובלוטת התריס בבדיקת דם ולפנות לרופא המטפל או לאנדוקרינולוג. בנוסף ממליצה להוועץ בפסיכיאטר המטפל.

16/06/2011 | 11:03 | מאת: סקר

מה הגובה של ההורים שלך ? איך גבהת בלי לאכול ? האם לדעתך הגעת לגובה הגנטי שלך ? תודה !

16/06/2011 | 16:33 | מאת: בן_26

אני בממוצע של הגובה של 2 ההורים שלי ככה שמבחינה הזו זה נראה תקין. אח שלי הגדול, הוא 1.93, הרבה יותר גבוה מההורים שלי. כשהייתי בסביבות גיל 5-10, הייתי גבוה לעומת רוב הילדים. באמת לא יודע איך בכל זאת הצלחתי לגבוהה...זה עדיין נשאר בשבילי מסתורין.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת