קלציום פוליאוריה אסתר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/12/2020 | 01:19 | מאת: קלציום פוליאוריה

שלום ד"ר אבירן ברק, אסתר 32 שלום הנני סובלת מהיפרקלצמיה ברמה של 12.2 אלבומין 4.6 זרחן 4.0, PTH מדוכא לדברי הרופא המטפלת עקב הפרשת יתר PTHrp אני מטילה כמות שתן של 4 ליטר ביום הכי הרבה אבל גם יש ימים שאני מטילה פחות שתן מכמות זו ומרגישה מאוד יבשה הרופא המטפלת שלא אנדוקרינולוגית לאחר התייעצות עם אנדוקרינולוגית טוענת שכנראה ההיפרקלצמיה הנה משנית לפוליאוריה נפרוגנית, עכשיו אני מחכה לתור שלי לאנדוקרינולוגית ואני מאוד סובלת מכך ביום יום אין עוד משנו רפואי או משהו נוסף לציין חוץ ממה שציינתי רציתי לדעת מה דעתך בנושא? ומה זה פוליאוריה נפרוגנית? איך מאבחנים פוליאוריה נפרוגנית? תודה אסתר.

אסתר שלום לא ברור לי, נשמע שיש צורך בבירור מעמיק. היפרקלצמיה עלולה לגרום להשתנה מרובה אבל חשוב למצוא את הסיבה להיפרקלצמיה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת