בהמשך לשאלתי על בדיקה דם בצנטריפוגה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

03/11/2020 | 15:21 | מאת: שני

תודה רבה על תשובתך ד"ר, שאלתי את החברה שלוקחת דמים. לא אכפת להם שנשלם להפ והם יקחו את הדם במחבחנה ואז אני תוך 5 דקות אגיע למעבדה לתת את הדגימה. רק שעושה רושם שהם לא ממש מכירים את הבדיקה. האם ידוע לך אם אביא את המבחנה בקירור תוך 5- 7 דקות זה יכול להיות בסדר? או שחשוב ישר אחרי שלוקחים את הדם להעביר את הדם למכשיר הצנטריפוגה? זה דיי בעייתי כי זאת קופה ראשית של מכבי שיש בה גם בדיקות קורונה ממש ליד בדיקות הדם והמון חולי קורונה. עבור אישה מבוגרת עם הרבה מחלות רגע שלא יכולה להיות עם מסכה, זה בטח סיכון גדול. תודה רבה

שוב, לדעתי זו בעיה וחבל שיקחו בדיקה ואחכ לא תקבלו תוצאה אמינה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת