הורמונים בבדיקות דם -

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/10/2020 | 10:46 | מאת: לינוי

שלום, עשיתי לאחרונה בדיקות דם להורמונים שונים, אשמח לקבל התייחסות לגבי מה שיצא, נראה שיש הרבה הורמונים נמוכים מאוד. חשוב לציין שאני נוטלת גלולות מסוג מיקרוגינון, אך לא לקחתי את הכדורים בבוקר הבדיקה, האם התוצאות אמינות במצב כזה? ומה זה אומר מה שיצא? LH - קטן מ -0.5 IU/L FSH - קטן מ- 0.8 IU/L Estradiol (E2) - קטן מ-100 pmol/L Progesterone - קטן מ-0.8 nmol/L Testosterone Total - קטן מ-0.4 nmol/L Cortisol 8 am (B) | 903 nmol/l DHEA-S - 0.83 micmol/l תודה מראש.

אין משמעות לבדיקות תחת גלולות, יש להפסיק לחודש

20/10/2020 | 14:54 | מאת: לינוי

ואם אני צריכה לקחת ברצף כי יש לי אנדומטריוזיס? זה בעייתי להפסיק. אני מפסיקה רק לצורך קבלת מחזור לשבוע...

לא תמיד שבוע מספיק

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת