התרופה פלורינץ והשפעה על קורטיזול

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/10/2020 | 18:59 | מאת: שירי

שלום, קיבלתי את התרופה פלורינף לטכיקרדיה תנוחתית. האם זה באמת לא בעייתי לבלוטת האדרנל לקחת רק מתי שאני רוצה ולא קבוע? כי הבנתי שאפשר אפילו יום בשבוע לקחת או ום בחודש או בימים חשובים. ומהן השפעות ארוכות טווח של שימוש של שנים של התרופה הזאת בתחום האנדוקריני? ובמידה ויש לי שחלות פוליציסטיות האם התרופה הזאת עלולה להעלות טסטוסטרון או להיות בעייתית? תודה מראש

שירי שלום לא אמורה להיות בעיה אבל מציעה שתבררי עם מי שהמליץ לך על הטיפול הזה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת