תנגודת לאינסולין והיפוגליקמיה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/09/2020 | 18:32 | מאת: שירי

שלום, כשאבחנו לי את התנגודת לאינסולין בהעמסת הסוכר היתה לי היפוגליקמיה קשה ותסמינים מאוד קשים והתעלפתי ונתנו לי לשכב כל הבדיקה בחדר אחיות. כיום, עליי לעשות בדיקה של תבחין סיבו, בדיקת נשיפה לפרוקטוז ולקטוז. הבדיקות אם הבנתי נכון בצום, ודומות להעמסת סוכר מבחינת כך שמקבלים סוכר, לא כך? והאם היית ממליצה להמנע מהבדיקות האלה במצבי? תודה מראש

שירי שלום אני לא חושבת שמקבלים סוכר בדומה להעמסה אבל תבררי במכון המבצע

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת