תוצאות העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/09/2020 | 10:42 | מאת: עמית

היי ד״ר, בהעמסת סוכר 100, (שבוע 24 פלוס 3)התוצאות של צום ובדיקה ראשונה יצאו תקינות. בדיקה שלישית- יצאה תקינה גם היא אך לטעמי גבולית 153. בדיקה רביעית יצאה חריגה- 147 אשמח לדעתך בנושא- הרופא שלי אמר שאין זה מעיד על סכרת הריון אלא צריך רק ליווי דיאטנית ותזונה. האם יש בדיקות נוספות שאפשר לערוך כדי לוודא סופית שאכן לא מדובר בסכרת הריון? תודה ושנה טובה!

עמית שלום הרופא שלך צודק. מומלץ דיאטה ופעילות גופנית והייתי בודקת גם סוכר בגלוקומטר כמה ימים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת