ערכי Tsh וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/08/2020 | 18:38 | מאת: שירה

שלום ד"ר, לפני 4 חודשים גילו לי דלקת בבלוטה, עד אז לא סבלתי מבעיות בבלוטה. תחילה היתר בפעילות יתר ואח בתת, מטופלת כבר חודשיים ביוטירוקס 50 מג. אני בטיפולי פוריות ולפני 3שבועות ה Tsh היה 2.4, t3 - 3.8 T4-15. התחלתי לקחת אסטרוגן במינון נמוך ולאחר 3 שבועות הtsh עלה ל 3.4, T3-4 T4-15. אני אמורה להתחיל לקחת משבוע הבא אסטרוגן במינון גבוה יותר, אסטרופם ובחודש הבא להחזיר את העוברים. כמובן שאתייעץ עם האנדרוקרינולוג שלי, אבל רציתי לשמוע את דעתך, האם כדאי להעלות מינון, לאור העובדה שהאסטרופם מפחית מיעיות היוטירקס והאם ניתן לדעתך בעוד כחודש להחזיר את העוברים. כמובן שאבצע לפני בדיקות דם.

שירה שלום נשמע שיש להעלות מינון אבל עלייך להתייעץ עם האנדוקרינולוג שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת