Anti thyroid peroxidase

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/08/2020 | 21:05 | מאת: מעיין

שלום בת 39 אני סובלת בחודשים האחרונים מנשירת שיער די רצינית. עשיתי בדיקת דם לבדוק ביוכימיה, ספירת דם ובלוטת התריס. ה- Tsh יצא 1.69 שזה תקין אבל בדיקת Anti thyroid peroxidase יצאה 312.9 ui/ml Antithyroid globulin יצא תקין. האם הנוכחות המוגברת של ה- antithyroid peroxidase יכולה להסביר את הנשירה? האם יש לקבוע תור לאנדוקרינולוג? תודה

מעיין שלום מדובר בנוגדנים בלבד, אין קשר לנשירה ואין כרגע צורך באנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת