מצב טרום סכרת - יש דבר כזה ?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/08/2020 | 09:25 | מאת: ימית

שלום רב , בני בן 14 . סובל מהשמנת יתר ולהלן תוצאות בדיקה שנעשתה אתמול : HEMOGLOBIN A1Cֵ - 6% GLUCOSE 88mg/dl INSULIN 39.8 mIU/ml TRIGLYCERIDES 231mg/dl COLESTEROL HDL 32mg/dl COLESTEROL LDL 86.1mg/dl מבקשת עזרתך לדעת מה המשמעות לגבי בני האם יש חשש למצב טרום סכרת ? האם מדובר בסכרת 2 אם כן ? מה עליי לעשות בשלב זה ? בברכה ותודה מראש ימית

ימית שלום הפורום מיועד למבוגרים בלבד אך בעקרון הבדיקות מתאימות לטרום סוכרת שכנראה נובעת מהשמנה. מציעה לפנות לדיאטנית ולרופא הילדים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת