גדילת פין והורמונים...

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/08/2020 | 16:12 | מאת: עמנואל

שלום, האם נטילה טסטוסטרון+HGH+IGF1 לאורך די זמן, במינונים שיביאו ליצירת פרופיל הורמונלי שמאפיין נער מתבגר, יכולה להביא לגדילת של הפין באדם בן 37? לציין שמגיל 15 עד גיל 30 סבלתי מאד מהפרעות אכילה, דיכאון ומיעוט שינה כרוניים ועקב כך הגדילה שלי נעצרה כבר אז בכתה ט' - ואיתה גדילת איבר המין. בטוחני שהפוטנציאל הגנטי של גודל הפין שלי הוא יותר ממה שקיים כרגע (אצל אבי ואחיי הפין בגודל נורמלי, שלי הפסיק לצמוח בגיל 15), שלצערי נמצא מתחת לממוצע ומאוד מתסכל אותי ונוטע בי חוסר בטחון. תודה רבה

לא סביר ומסוכן ליטול את התוספים שציינת ללא מעקב רפואי וסיבה מוצדקת

11/08/2020 | 11:02 | מאת: עמנואל

שלום דר' נירית, תודה על תשובתך. מהי, בעצם, "סיבה מוצדקת"? במה שונה גבר בעל פין קטן (או קטן לתפישתו) מאדם שלא מרגיש בנוח עם אפו הגדול והעקום, אזניו הבולטות, משמניו, או אשה בעלת חזה קטן שמסב לה חוסר בטחון וכולי - שלכל אלה אפשרות ניתוחית לתיקון והדבר נפוץ ואף מומלץ ולא פעם מייתר אלפי שעות טיפול פסיכולוגי והרגשה כללית גרועה ומתמשכת? לכל הנ"ל אנחנו נוטים להתייחס כבעלי סיבה מוצדקת - מדוע אין זה המקרה כשגבר מדבר על חוסר בטחון בגודל איבר מינו? אני דוקא חושב שזו סיבה מוצדקת מאין כמוה. השאלה היא איך משיגים את המטרה הזו מבלי לעשות נזק לעצמך.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת