בלוטת התריס תוצאות tsh

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

04/08/2020 | 11:11 | מאת: מודאגת

שלום ד״ר אשמח לעזרה. התנפחה לי בלוטה בגרון, מה שגרם לי לחשוב בבעיה בבלוטת התריס, בנוסף דפיקות לב לא מהירות אך חזקות, יובש בעור ועייפות כללית, בבדיקת tsh התוצאה 6.06 וt4 תקין. אני לאחר הפלה טבעית, מנסה בשנית להיכנס להריון ולכן הנושא ממש חשוב לי אשמח שתגידי לי מה הטיפול הראוי לדעתך, והאם הtsh יכול להיות הסיבה לנפיחות בצוואר, תודה

שלום לך קשה לי לומר אך בכל מקרה לא מומלץ להרות עם TSH 6 ויש לפנות לבדיקה אצל הרופא המטפל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת