הורמון גדילה תוצאה igf1

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/06/2020 | 19:51 | מאת: נחום

שלום עשיתי בקופה בדיקה להורמון גדילה וזה התוצאה תוצאה172.0 ng/ml

תבדוק בנורמה של הקופה לגילך, נראה לי תקין

26/06/2020 | 12:15 | מאת: נחום

לא נראה לי שהתוצאה היא גבוה בכל מקרה אני בגובה 1.74 וחושב שאני נמוך אפשר לתת לי הורמון גדילה ?

אם הבדיקה בנורמה, לא

27/06/2020 | 09:52 | מאת: נחום

אני בגובה 1.74 הרגליים שלי נמוכות לשריפת שומנים האם ניתן לתת הורמון גדילה להגברת הגובה.

לא אם אין חסר ולא אם אתה בגיל מעל 18-19 שהגדילה הסתיימה

03/07/2020 | 13:14 | מאת: נחום

אם הסיבה היא מעל גיל 18 אז אני מתעקש לקבל ולגובה כמה סמ

שלום לא הבנתי מה כתבת בכל מקרה בגיל מעל 18-19 לא ניתן לגבוה בד"כ, גם עם הורמון גדילה כמו כן אם אין חסר, אסור ולא ניתן לטפל וזה עלול לגרום נזק. אני מציעה שתפנה לרופא המשפחה כי מאד קשה להתנהל באתר בלי להכיר אותך

11/07/2020 | 08:57 | מאת: נחום

אני לא חושב שיש אין חסר אולי חסר לי מעט? מבקש ניסוי בקבלת הורמון גדילה בגיל 23

נחום, אני חוזרת- אסור לתת הורמון גדילה למי שיש לו ערכים בתחום הנורמה ובכל מקרה במבגורים לא נותנים גם אם זה נמוך וזה ההורמון הנמוך היחיד, מי שייתן לך עובר על החוק במדינת ישראל, מבקשת לא להמשיך לשאול את אותה שאלה שוב ושוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת