היפוגליקמיה - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/05/2020 | 18:31 | מאת: בת7

ערב טוב, אחרי מקרה קשה של היפוגליקמיה (כולל איבוד הכרה והתכווצויות). המקרה טופל (בעזרת טבליות גלוקוז ואוכל-ללא כלוקגון) וערכי הסוכר חזרו להיות תקינים כבר 3 שעות. למרות שרמת הסוכר תקינה כרגע עדיין סובלת מבחילות, סחרחורת קלה ורעד בידיים. האם זה בגלל ההורמונים משתחררים הניפו? ההשפעה היא כזו ארוכת טווח? אם תתכן סיבה נוספת אני אשמח לכיוון 🙂 תודה רבה וסוף שבוע טוב,

שלום איני יודעת כמה זמן עבר, מה רמות הסוכר, רקע רפואי שלך וכיוב אבל אם את חשה כך בשעות שלאחר האירוע זה הגיוני ובכל מקרה אם זה נמשך יש לפנות לרופא המטפל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת