פיענוח בדיקת דם מעט משונה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/05/2020 | 18:28 | מאת: בת 30

שלום, אני בת 30, בעקבות מספר תסמינים שהבחנתי בהם, ביקשתי לבצע בדיקות דם והתוצאות ה"חריגות" היו: HEMOLYTIC IND -- 4.00 NON HDL CHOLEST -- 176.00 TRIGLYCERDES -- 375.00 FREE T4 -- 10.45 TSH -- 5.67 FERRITIN -- 18.94 האם אני סתם חוששת וסך הכל הגיל עושה את התרגיל?

שלום בהתייחס לבדיקת ה TSH היא מוגברת קלות, חשוב לעקוב ולהשוות לבדיקה קודמת ולשקול טיפול תרופתי, בפרט אם את מתכננת הריונות. אני מציעה לפנות עם כל התוצאות לרופא המשפחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת