כמה שאלות לגבי התפתחות מינית בן 22

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/03/2020 | 18:26 | מאת: עידו

שלום רב. אני בחור בן 22 בעל רקע של היפוגונדיזם, התחלתי את ההתבגרות המינית בגיל מאוחר ואף טופלתי בכמה סבבים של זריקות טסטוסטרון השאלות הן כאלה: 1. בבדיקת טסטוסטרון טוטאל אחרונה שביצעתי (לפני כמעט שנה) תוצאה של 7.45 mg/nl. האם התוצאה טובה לבחור בגילי? מתי מומלץ לבצע בדיקה נוספת? 2. התחילה לי צמיחה של שערות הלחיים לפני כשנה בערך, אך מאז לא נוספו שיערות חדשות. האם זה תקין? 3. לאחרונה התחילה צמיחה של שערות באזור הסנטר. חלקן שיערות שחורות, אך רובן לבנות וארוכות. אני לא חושב שמדובר בvellus hair כי כמו שציינתי מדובר בשיערות ארוכות. האם זה תקין? תודה מראש!

עידו שלום אין לי מספיק מידע על מנת לענות שלך אבל רמת הטסטוסטרון נמוכה מעט לבחור בגילך. מציעה להגיע לאנדוקרינולוג

26/03/2020 | 20:14 | מאת: עידו

תודה. מהו טווח תקין של טסטוסטרון לבחור בגילי?

אין מספר זהב אבל מקובל שיהי לפחות מעל 12 נג/מל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת