תת פעילות בלוטת תריס בהריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/12/2019 | 15:22 | מאת: שלי

שלום, אני בתחילת ההיריון הראשון שלי ובבדיקת דם שגרתית,לפני שגיליתי על ההיריון, גילו לי תת פעילות בבלוטת התריס. קבעתי תור לרופא הראשון שהיה פנוי,אנדרוקרינולוג, והיא ישר הנחתה אותי ליטול יוטירוקס 50 מ"ג לאורך כל ההיריון. אני חוששת לעובר ולא אוהבת ליטול הורמונים/כדורים בזמן היריון. האם הדבר בטוח עבור העובר? לא פוגע בו? אני חוששת ובלחץ מטורף.

שלי שלום אלטרוקסין בטוח לשימוש בהריון. לא כתבת מה היתה התוצאה אבל סביר להניח שאם זה מה שהומלץ לך אז הטיפול נחוץ

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת