כמה טיפות אפשר לקחת ולכמה זמן בבקשה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/12/2019 | 10:52 | מאת: נטלי

שלום אני בת 33 סובלת מנשירת שיער והתקרחות תורשתית בפדחת הראש. בבדיקות הדם יצא תוצאה של ויטמין די 78 nmol. שמעתי מחברה קרובה שויטמין די בטיפות עזר לה לעבות-להצמיח לה שיער. רציתי בבקשה לשאול כמה טיפות עליי לקחת מויטמין די שברשותי? יש לי את הטיפות הצמיגיות 200 IU האם זה מספיק? אשמח להמלצה כמה טיפות ממוצר זה לקחת בגלל שיש לי קצת מהויטמין די אז אולי אין צורך הרבה?? ולכמה זמן צריך לקחת? אציין בנוסף שתוצאות הסידן אצלי הוא 9.63 תודה

נטלי שלום רמת הויטמין די שלך תקינה. אין צורך בתוסף. אם תקחי 200-400 יחידות ליום זה לא יזיק אבל כנראה גם לא יועיל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת