טרום סוכרת?? האם התוצאה מדאיגה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/10/2019 | 14:50 | מאת: מיטל

אני בת 39.ללא כל רקע של סןכרת סוג 2 במשפחה.משקל 48 קג .בריאה בדכ בבדיקת דם שגרתית יצא סוכר 113. האם זה נתון מדאיג? לציין שאני בדכ מקפידה ללא קשר לפחד מסוכרת לצרוך סוכר מועט ביותר ודווקא בשבוע הסמוך לבדיקה אכלתי סוכרים רבים.האם יכול להיות קשר לאכילה הרבה של סוכר בשבוע הסמוך למרות שהבדיקה הייתה בצום? אני רוצה לעשות בדיקה נוספת מה יותר ודאי בדיקה בצום או בדיקת ממוצע שלושה חודשים אחרונים?

מיטל שלום אני מציעה לחזור על הבדיקה כולל בדיקת A1C (ממוצע 3 חודשים)

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת