סוכרת 1 האם צריך להעמיק בבדיקת נוגדנים ?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/10/2019 | 10:43 | מאת: איתן קפויה

שלום לך דוקטור , לאחר גילוי של סוכרת בגיל. 40 הרופא ביקש ממני לעשות בדיקות לנוגדנים של סוג 1 התשובות יצאו Gad שלילי  Iaaשלילי האם להמשיך לעוד נוגדנים ? הערכים כרגע ממש טובים 80 עד 90 ביום ולאחר האוכל גג 125 שגילו לי הייתי על 200 טופלתי חודש באינסולין ארוך בלבד טרלוגט בהתחלה 24 יחידות ותןך התקדמות הפסקתי בבדיקת יצאה תקינה c-Peptid וכרגע אני רק על דיאטה כושר

איתן שלום לא כל פרטי המקרה מוכרים לי כולל מה משקלך והאם יש סיפור משפחתי, על פניו אין צורך בבדיקות נוספות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת