הפורמולציה החדשה של מרקפטיזול

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/09/2019 | 19:08 | מאת: מתן

שלום לך ד"ר. פעילות יתר בלוטת התריס - גרייבס. לאחר שהופסק ייבוא מרקפטיזול לפני מספר חודשים, עברתי למתיזול SD הזמנית, וכעת כפי שאולי ידוע לך, חזרה התרופה מרקפטיזול בשם מרקפטיזול NEW, בפורמולה חדשה. קיבלתי אותה היום בבית המרקחת, ורציתי לשאול האם ניתן להשתמש בכדורים אלו, באותו המינון שהייתי רגיל אליו, ללא חשש? כמו כן רציתי לשאול, האם ידוע לך - מדוע מלכתחילה השתנתה הפורמולציה? תודה !

מתן שלום יש להשתמש רגיל אבל לבצע מעקב בעוד 4-6 שבועות. אין לי מושג מדוע בוצעו השינויים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת