בדיקת החיידקים במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

12/09/2019 | 18:48 | מאת: רעות

שלום, מהי דעתך על הבדיקה של מכון וייצמן לחיידקים במערכת העיכול שאומרת למטופל אילו מזונות טובים לו ואילו פחות? ובמקרה של תנגודת לאינסולין, אם יש לי אופציה לבחור: 1. או כ 1500 שקלים ולעשות את הבדיקה או 2. לשלם את אותו הסכום ולהשתמש במשך 3 חודשים במד סוכר ליברה כדי להבין מה מעלה לי את הסוכר. איזו אופציה עדיפה? תודה מראש

רעות שלום ההעדפה היא מאד אישית. הדיאטה DAY2 משפיעה לרוב יפה על רמות הסוכר אם מקפידים כי היא מבוססת על דיאטה דלת פחמימות. הליברה יכול גם הוא לסייע בהבנה מה מעלה ומה לא מעלה לך את הסוכר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת