מכשיר לניטור סוכר ללא דקירות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/09/2019 | 19:16 | מאת: מיכל

שלום, יש לי תנגודת לאינסולין ואני לוקחת גלוקומין אחד ביום, אך צריכה לרזות ויש לי לא קצת ארועי היפוגליקמיה. האם אני זכאית לרכוש את מכשיר ניטור הסוכר ללא דקירות בהנחה דרך הקופה?(מכבי) ואם לא, האם ישנו מכשיר כזה שנחשב הכי זול שאת ממליצה עליו? יש לי בעיה לדקור את עצמי כי אני צריכה להשתמש בדרגה הכי גבוהה כדי שיצא דם, ואז המקום לא מחלים טוב. תודה מראש

מיכל שלום החיישן הרציף ליברה נמצא בסל ובמכבי רק למטופלים עם סוכרת טייפ 1 ועלותו פרטי כ 500 שח לחודש

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת