Semaglutide off label

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/09/2019 | 08:28 | מאת: דוד

Semaglutide (אוזמפיק) היא תרופה רשומה ומשווקת בישראל לטיפול בסוכרת. בשנתיים האחרונות פורסמו שני מחקרי RCT שהראו שהיא יעילה מאוד בירידה במשקל, אחד מהם מול liraglutide (סאקסנדה), שרשומה להתוויה של ירידה במשקל, שבו היא הייתה יעילה פי שניים. האם להערכתך ניתן למצוא רופאים בישראל שיסכימו לרשום את Semaglutide לירידה במשקל off label?

דוד שלום אני לא יכולה להיות אחראית לאף רופא למעט עצמי. כרגע התרופה לא רשומה בישראל לצורך ירידה במשקל במינון של 2.4 מג לשבוע אלא כטיפול לסוכרת בלבד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת