מחלת השימוטו והריון - מה רמת הTSH הרצויה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/07/2019 | 21:04 | מאת: שלומית

שלום ד"ר, אובחנתי עם מחלת השימוטו לפני למעלה משנה לאחר שסבלתי מעייפות כרונית וכאבי שרירים. ברצוני לנסות להיכנס להריון שני, בבדיקת דם האחרונה שביצעתי הצלחתי להוריד את רמת הTSH ל-2.5. האם כדאי להגדיל את המינון של היוטירוקס לפני או שזאת רמה סבירה? תודה

שלומית שלום כדאי להעלות מעט מינון ומיד בתחילת הריון לבדוק ולהגיע לרופא המטפל

31/07/2019 | 22:40 | מאת: שלומית

תודה. להעלות ב-50 לשבוע? האם יש צורך לבצע בדיקת דם נוספת כעבור זמן מסוים (אם כן מהו)?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת