מסוכרר ובדיקת סוכר בדיקות דם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/07/2019 | 15:32 | מאת: יעקב

ד"ר שלום וכל הכבוד על פועלך תבורכי בן 53 עד לפני חודש וחצי התוצאות גם בבדיקות הביתיות וגם במעבדה( אשתי סוכרתית לכן הגלקומטר זמין) היו 95/93 גם ה a1c היה ברמה של 5.4 לפני כחודש התחלתי להכנס למתח בעקבות הבדיקה עצמה והנתונים התחילו לטפס ל 105/107 ולפעמים 95 אני עדיין במתח בשל סיבות אחרות והיום ביצעתי בדיקת מעבדה ה a1c 5.2 והסוכר בפעם הראשונה בחיי 105 מה דעתך? תודה מראש

שלום יעקב ייתכן והעליה הקלה ברמת הסוכר קשורה לסטרס. מציעה לך לעשות הפסקה בבדיקות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת