מטפורמין XR ללא חומרים נוספים.

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/07/2019 | 13:50 | מאת: רוני

שלום, האם יש תרופת מטפורמין XR ? (אני מתכוון רק ל מטפורמין , ללא חומרים נוספים כמו שיש ב ג'נואט XR ) תודה.

רוני שלום בארץ לא קיים

26/07/2019 | 13:06 | מאת: רוני

מעניין מדוע רק בישראל התרופה לכ משווקת, בארה"ב וקנדה אפשר לקבל אותה גם בלי מקדם רופא. אז אם אין מטפורמין XR והולכים עם משהו דומה כמו ג'נואט XR 1000/50, תוך כמה זמן רואים תוצאות בבדיקות סוכר? ובכמה אחוזים היא אמורה להוריד a1c? בפורום אחר קראתי על הורדה של 0.7% שנשמע לי ממש זניח...

בתוך כשבועיים ממוצע של בערך 0.7 אחוז אך זה כמובן רק ממוצע

27/07/2019 | 19:25 | מאת: רוני

שלום ד"ר אז לא בדיוק ברורה לי יעילות ג'נואט ... אם בממוצע היא מורידה 0.7% ויש לי Hba1c של 6.5, התרופה מורידה ל 6.45? שזה זניח... אודה להסברך...

0.7 אחוז ב A1C כלומר עשויה להוריד אותך מ 6.5 ל 5.8 כמובן שזה רק ממוצע

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת