בלוטת התריס - אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/07/2019 | 12:14 | מאת: מאיר

לפני כמה חודשים עשיתי אולטרסאונד שיגרתי ומצאו לי קישרית בבלוטת התריס מצד שמאל ,בגודל כ1 סנטימטר בבדיקת ביופסיה נמצאו תאים ממאירים, חשד למודולארי. אני מיועד לניתוח להוצאת הבלוטה אבל אני מנסה טיפולים טבעיים לפני הניתוח... באולטרסאונד מלפני חודשיים היה רשום- הודגמו מספר קישריות למפה דו צדדיות קטנות מימין וקשרית מוגדלת מצד שמאל בעלת מרקם אחיד גבולות סדירים. באולטרסאונד מלפני שבוע כתוב שיש ממצא בצד ימין - נראה קישרית דלת הדי בגודל 0.3 ס"מ שלא נראתה קודם. מה זה אומר ? מה זה קישרית דלת הדי? האם גם היא קישרית סרטנית?

מאיר שלום עצתי לך- אם יש חשד לקרצינומה מדולרית, לגשת לניתוח בהקדם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת