תוצאות טיפול למחלת קושינג

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/07/2019 | 01:24 | מאת: מחלת קושינג

הובחנתי לאחרונה במחלה ואני מאמינה שהגידול נמצא אצלי המון זמן, יותר משנתיים זה בטוח. עדיין לא היה לי תור לנירולוג ויש לי רק עוד חודשים אני מחכה המון זמן כבר עברו חודשיים מאז שקבעתי את התור. גם לאנדו חיכיתי המון. אם הנירולוג יבחר לעשות לי ניתוח הסיכויים שהתסמינים יעברו לי פחותים בגלל הזמן שהגידול היה אצלי, התסמינים ישארו לתמיד? הגיל משפיע? כי אני יחיסית קטנה הזכרת במאמר גיל 30 רק לפני כמה ימים מלאו לי 18.

שלום לך אני מניחה שהתכוונת לנוירוכירורג? בכל מקרה, התסמינים של קושינג לא נעלמים במאה אחוז לאחר הניתוח וזה תלוי כמה זמן היתה המחלה ובחומרת הסימפטומיפ.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת