באילו ערכים מתפתח קטואצידוסיס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/06/2019 | 15:40 | מאת: בת7

שלום, באיזה ערכים ולאחר כמה זמן בהם מתחילה להתפתח חמצת? ברור לי שכל אחד לגופו ושלא ניתן לתת תשובה מדוייקת - אבל אשמח לתשובה כללית אם קיימת כזו. תודה בכל מקרה , המשך יום קסום 🙃 בתשבע

בת שבע קטואצידוזיס של סוכרת עלולה להופיע בכל ערך סוכר וההתפתחות היא לרוב מהירה מאד

29/06/2019 | 21:02 | מאת: בת7

הייתי היום במשך כמה 4 שעות בערכים גבוהים בין 200-300, לקח המון זמן עד שהצלחתי להוריד את הסוכר . (זה הרגיש כאילו האינסולין לא עובד) . בדקתי קטונים בדם וזה נראה בסדר. (0.1) אין לי מה לדאוג עכשיו? הסוכר מאוזן כבר כמה שעות ואני מרגישה הרבה יותר טוב. תודה מראש

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת