ערכי בלוטת התריס קפצו משמעותית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/06/2019 | 21:22 | מאת: שני

שלום, אני מטופלת בלוטת התריס עם 50 מג ליום (6 פעמים בשבוע). התחלתי טיפול תרופתי כאשר התחלתי בניסיונות להיכנס להריון (הבנתי כי רצוי ערך קטן מ-2.5). הטיפול התרופתי אכן שמר על הערכים, אבל התחלתי טיפולי פוריות עם הורמונים. יש כרגע גם התחלת ערכי בטא. וכעת ערכי tsh עומדים על 5.98. פעם אחרונה שעשיתי בדיקת דם הייתה לפני 3 חודשים והערך עמד על 2.68. זה הגיוני? צריך להגדיל את מינון יוטירקס? תודה רבה

שלום שני הגיוני מאד מאחר וגם הריון וגם טיפולים בהורמונים מעלים TSH יש להעלות מניון בהתייעצות עם הרופא שלך מזל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת