T3 לתת פעילות בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/06/2019 | 14:50 | מאת: לי

היי רציתי לשאול מדוע אי אפשר להסתפק בנטילה 'של t3 כדי לטפל בתת פעילות ? מדוע נותנים רק את התרופות המקובלות? ולמה כלכך מתנגדים לתרופה טבעית כמו ארמור תאירואיד? אם יש תת פעילות ללא תסמינים רק קושי לרדת במשקל מה הטיפול המקובל? תודה

לי שלום הטיפול המקובל הוא בתכשירי T4 יש שנותנים גם T3

13/06/2019 | 15:32 | מאת: לי

אם הt4 תקין למה מקובל לתת? הבנתי שהt3 יכול לעזור אני מעוניינת באלטרנטיבה אחרת שהיא לא יוטירקס /אלטרוקסין ודומיהם. מדוע יש התנגדות גדולה לתת תאירואיד טבעי? כל אנדו שהייתי אצלו לא מוכן לשמוע על ארמור וכד' כי לא מקובל לתת.. ואני לא רוצה לקחת את הכדור שנותנים בדכ. האם אין שום אופציה אחרת עבורי? ושאלה נוספת ברשותך האם יש סכנה בtsh גבוה (10) שלא מטופל בכדורים?

תלוי מה מצבך, אם את לא בהריון אז כנראה לא מסוכן

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת