TSH מוגבר וערכים תקינים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/04/2019 | 07:53 | מאת: יעקב

הפסקתי טיפול סינטרויד לפני כ4 חודשים, כיוון שהTSH אומנם היה מוגבר אך הערכים של T3 וT4 היו תקינים. באופן כללי אני בריא, עם זאת אני רגיש לקור יותר מהסביבה שלי, אני חווה עצירות לעיתים תכופות ובאופן כללי מרגיש מדוכדך ומלא במחשבות.... בבדיקה האחרונה שנעשתה ה TSH יצא 8.2 ושאר הערכים תקינים, כאשר היה מטופל בכדורים הTSH היה בסביבות TSH 5. אני רוצה לציין שבאופן כללי אני חווה תקופה לחוצה מאוד מבחינה נפשית עקב מאורע טראומתי שחוויתי לפני מספר חודשים ואני הולך לעבור טיפול פסיכולוגי... ולכן אניי רוצה להיות עם הטיפול המיטבי בכדי להתגבר על כך ולכן שאלתי היא האם כדאי לחזור לטיפול התרופתי בכדי להקל על הגוף ולאפשר לי להתמודד יותר טוב עם מצבי הנפשי??? או שאין קשר ישיר בין הTSH המוגבר ולכן אין לחזור לטיפול

יעקב שלום קשה לומר, רק לנסות ולראות

02/04/2019 | 19:04 | מאת: יעקב

מה הטווח הנפוץ מהתחלת נטילת סינטרויד עד להרגשת שיפור\שינוי

משתנה מימים לשבועות וגם תלוי במינון וברמת האיזון

02/04/2019 | 23:57 | מאת: יעקב

אם הTSH מוגבר ברמה של 8 ושאר הערכים תקינים, ובמינון מינימלי של 50 מ"ג, אני באמת ארגיש בכלל הבדל??

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת