בדיקת קורטיזול עם שני כדורים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/03/2019 | 13:19 | מאת: חני

עשיתי לפני שנה וחצי פלוס בדיקת קורטיזול עם שני כדורי דקסמנטזון ויצא תקין. לפני שלושה חודשים עברתי קופת חולים והאנדוקרינולוג רצה לראות את התוצאה. אין לי תיעוד.. מבחינתו לא עשיתי. ניסיתי לדבר עם לאומית וזה קשה להשגה יותר ממה שחשבתי.. מה עושים במצב כזה? קראתי שהכדורים מסוכנים ועדיף לא לקחת סתם.. ובאמת יצא תקין תודה

חני שלום אין שום סכנה בביצוע הבדיקה עם הכדורים ולא אמורה להיות בעיה לקבל תיק רפואי מלאומית, יש נוהל מסודר

30/03/2019 | 23:07 | מאת: חני

הם שלחו סיכום תיק רפואי שכוללת אבחנות במשפטים קצרים.. לא תוצאת בדיקה מסויימת..

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת