ערכים נמוכים מאוד של tsh- לאחר שהייתי מאוזנת מ

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/02/2019 | 10:05 | מאת: רונית

שלום, אני ללא בלוטת תריס עקב כרצינומה פפילארית מזה 8 שנים. נוטלת קבוע סינתרואיד 800 מקגב שבוע. מאוזנת בדר'כ על 1.5. יש ירידה דרסטית כעת ל0.04. השאלות: איך אפשר להוריד הכי דרסטית את מינון הסינתרואיד כי אני מרגישה גרוע. והאם מסוכן להיות עם מדד כזה? תודה מראש

רונית שלום קודם כל נשאלת השאלה מה ה TSH יעד שלך? שנית, לחזור על הבדיקה ולוודא שזו לא טעות שלישית לוודא שלא לקחת בטעות יותר מדי סינטוראיד או בצורה שונמה (עם/בלי אוכל למשל) עם כל המידע הזה לפעול הלאה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת