רמות סוכר אצל בת הזוג שלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

30/01/2019 | 16:56 | מאת: מיקי

שלום. בת זוגי בת 24, בריאה באופן כללי, משקל וגובה תקינים (1.60, 54 קילו). יש לנו גלוקומטר בבית והיא בודקת לעיתים סוכר בצום, תוצאות נעות סביב 95 (יצא פעם אחת 106). כעת לאחר ארוחת צהריים, נבדק שעה לאחר הארוחה. תוצאה - 166. האם תקין? אם לא (אני מניח שלא), מה עליה לעשות? תודה.

מיקי שלום התוצאות גבוליות, לאחר הארוחה יש למדודג רק לאחר שעתיים ולא קודם לכן וערך תקין הוא עד 140. יש לפנות לרופא המשפחה לעשות בדיקות דם ועוד..אין דחיפות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת