פרולקטין גבוה 2900 .....

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/11/2018 | 09:24 | מאת: מחפשת עזרה

שלום, עשיתי בדיקות דם שהראו השפרולקטין שלי 2900. אני לא מטופלת בתרופות כי יש לי חןסר סבילות לתרופות שמטפלות בפרולקטין . בזמן האחרון אני מרגישה שהמצב הנפשי שלי מדרדר . יכול להיות שזה בגלל חוסר איזוו הורמונלי ? בגלל פרולקטין? כמו כן האם יש דרך להוריד אץ הפרולקטין בדרך נוספת חוץ מתרופות בשם בוקתרין

שלום לך יש שתי תרופות להורדת רמות הפרולקטין (אם הסיבה לעליה היא לא טיפול תרופתי חיוני)-קבוטרים ופרילק/פרלודל. לא סביר שיש קשר נפשי.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת