תוצאות בדיקות דם ושתן שבוצעו היום

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/10/2018 | 15:56 | מאת: ANI

הי. אני בת 66 לאחר 2 התקפים של דלקת הלבלב .ב-2014 הוצאת כיס מרה. בחודש הזה.שוחררתי אחרי יומיים וחצי מבית החולים. בבדיקות דם היום בבריאות כללית:א. pth 10.2 pg/ml.ב. סידן 10.62mg/dl. d.ג. זרחן 3.60mg/dl. בבדיקות שתן איסוף 24 שעות נפח 2000: א.סידן 112 mg.ב.זרחן 281mg. בקשתי לדעת א. מה מראות התוצאות האלו. ב. האם התוצאות האלו יכולות להסביר היווצרות אבנים בדרכי המרה.?(בבדיקת אוטרסאונד בטן אין עדות להרחבת דרכי המרה התוך כבדיות,דרכי המרה אינן מורחבות,לא הודגמו מוקדים הדיים החשודיםלאבנים). אודה מאד על התייחסותכם

שלום רב רמת הסידן מעט מוגברת, אין קשר לאבני מרה. לגבי אבני מרה יש לשאול בפורום המתאים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת