הורמון גברי מוגבר וקביעת תור

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/07/2018 | 11:47 | מאת: גילה

בגלל שחלות פוליצסטיות, יש אצלי הורמון גברי מוגבר. יש דרכים להורדה? חוץ מהגלולות. שנית, אני מנסה זמן לב לקבוע תור לאנדרוקרינלוג וכל התורים רחוקים מאד, את מקבלת באופן פרטי? איך אוכל להגיע אליך (אני שייכת למכבי)

גילה שלום גלולות מורידות לרוב את רמת הטסטטוסטרון אבל יש גם כדורים נוספים כמו אלדקטון או אנדרוקור. לצערי יכולה לקבל מבוטחי מכבי רק דרך מכבי אבל מציעה שתרשמי בהמתנה לביטול

25/07/2018 | 16:12 | מאת: גילה

את אלדקטון או אנדרוקור - אני יכולה לקבל מרופאת משפחה בלי ביקור אצל אנדוקרינלוג? אני מיואשת שלא מוצאת רופא פנוי ומחפשת רופאים פרטים בנרות.

לא נראה לי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת