נתרן נמוך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

03/05/2018 | 16:29 | מאת: נועה

שלום.. היום הייתי אצל רופאה אנדוקרינולוגית והיא אמרה שיש לי ירידה במלח והוא נמוך. מה המשמעויות של זה? והאם זה יכול להסביר כאבי ראש חזקים שיש לי בזמן האחרון? תודה רבה

איזה מלח??

03/05/2018 | 18:41 | מאת: נועה

sodium

שלום נועה צריך לבדוק מדוע והשאלה גם כמה נמוך, איזה תרופות את מקבלת ועוד..

03/05/2018 | 19:19 | מאת: נועה

תודה.. הטווח הוא בין 136-146 ויצא 133 וזה כל בדיקת דם יורד קצת... רופא המשפחה לא ייחס משמעות והאנדוקרינולוגית כן התייחסה ואמרה שבגיל שלי זה לא טוב- 28... לדעתך זה חריגה משמעותית? אני לא לוקחת תרופות... יכול להיות קשר לבעיה בבלוטת יותרת המח? כי כבר שנים הפרולקטין גבוה ויש לי אבחנה של "מחלה היפופיזרית אחרת" אין לי הנחיות לטיפול או לבדיקות נוספות. בחודש האחרון יש לי כאבי ראש קשים- האם יכול להיות איזשהו קשר? האנדוקרינולוגית אמרה לי שזה יכול לנבוע משתיה לא מספיקה- אבל אם כך, ציפיתי שריכוז הנתרן יהיה גבוה ולא נמוך כמו אצלי... לא?

אין יל את כל המידע אבל לא נשמע מדאיג על פניו

03/05/2018 | 20:47 | מאת: נועה

תודה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת