אולטראסונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

27/04/2018 | 18:28 | מאת: אירית

ביצעתי אולטראסנד ב בלוטת התריס ולהלן התשובה- בלוטת מגן- אונה ימנית- גודל 4.5x1.2x1.8 ס"מ מרקם- קשרית היפואקוית עם הסתיידויות 0.4X0.7.X0.8 ס"מ אונה שמאלית- גודל 4.1X1.3X1.5 ס'מ מרקם- קשרית עם מספר הסתיידויות בתוכה ומוקדים ציסטיים בגודל 2.1X0.9X1.2 ס"מ איסטמוס-לא מעובה ללא לימפהדנותיה צווארית חשודה בלוטות רוק תת לסתיות - תקינות בלוטת פרוטיס - תקינות אנא עזרתך נשלחתי לבצע בדיקה זו לאחר שבקרה בסיטי צוואר ראו נגע 10 ממ בבלוטת התריס

אירית שלום קרוב לוודאי שעלייך לעבור FNA דגימה מהקשרית הגדולה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת